Kiirrulluksed

Kiirrulluksed on õhukesest PVC kangast kiiresti ülesrulluvad uksed. Avamiskiirus jääb sõltuvalt mudelist kuni 1,4 m/sek. Meie kiir-rulluksed vastavad kõige kõrgematele tööohutuse ja töökindluse nõudmistele. Need uksed sobivad ideaalselt tööstuskeskkondadesse, kus on oluline kiire avamine ja sulgemine, et säilitada kontrollitud õhu liikumine, vähendada energiakadu ja hoida kaubad kiires liikumises. Valiku tegemisel peaks kindlasti enne päringu tegemist teadma, ka uks on siseuks või välisuks ja seda ka päringus märkima. Tuulistes piirkondades tuleks kasutada Tormikomplekti (AntiStormKIT). Kangast saab kujundada ka personaalseks. St. tükkida sellele foto või anda muu kujutis. (vt. ka kõrvalolevat galeriid)

AVANEMINE
Avamiseks saab kasutada erinevaid seadmeid nagu: rippuv nöörlüliti, magnetsilmus põrandas, liikumisandur (radar), fotokiir, raadiopult, kaardilugeja või lihtsalt seinalüliti. Avamise puhul tuleks eelnevalt läbi mõelda oma vajadused ja kohapealne olukord. Kui ukse alt risti suunas toimub liikumine, siis on oht et radar avab ukse juhulikult ja sinna radar ei sobiks. Võib kasutada ka fotokiirt, mis asub uksele lähedal ja katab kindlat tsooni. Aga mugav on ka näiteks tõstuki kabiini kinnitatud raadiopult, mida kasutab inimene ise ja siis on ka juhuslikud avamised välditavad. See oleks ka üks odavamaid viise, kuna raadiokaart on mootorisse juba integreeritud ja pulte saab lisada kasvõi 100tk.

Hansadoori erinevate uksemudelite (ECO, ECO Plus, SPIN, PILE, FIX) hinnatabel, mis toob esile sellised omadused nagu vastupidavus, isolatsioon, profiili paksus, kõrguse piirangud ja garantii.

Standardtoonid

Valik värviproove, sealhulgas tumesinine, sinine, punane, roheline, oranž, valge, helehall, hall, tumehall ja pruun. Eestikeelne tekst tähendab tõlkes nõu küsimist teatud värvide kasutamiseks kiirrullukites.